9-2-2018 | Carnaval op De Meulenrakkers

Op vrijdag 9 februari werd 's ochtends op De Meulenrakkers het carnavalsfeest versierd. Dat betekende natuurlijk weer originele kleding, eigen gemaakte voertuigen, maar bovenal muziek en plezier! Hoogtepunt van de ochtend was - gelukkig onder goede weersomstandigheden - de optocht door het dorp. Hierbij werd natuurlijk, zoals elk jaar, verzorgingstehuis Mariahove ook weer aangedaan. Dit tot groot plezier van alle bewoners daar!
Na de optocht en het hossen in de school kon iedereen gaan genieten van een weekje krokusvakantie.

20-1-2018 | Voorleesfinale in het Kloosterhof

Op 20 januari vond in het Kloosterhof in Hoogerheide de voorleesfinale plaats voor de basisscholen van de gemeenten Woensdrecht en Steenbergen. De kampioen van De Meulenrakkers - Senn Buijk uit groep 7/8- was een van de 15 deelnemers. Hij las uitstekend voor uit Oorlogsgeheimen van Jacques Vriens. De jury was echter eensgezind en wees Noa van der Reek (bs De Dobbelsteen) aan als voorleeskampioen van Woensdrecht. Voor Steenbergen ging Guus Weterings met de hoogste eer strijken. Beiden gaan in maart deelnemen aan de vervolgronde in Goirle.   

 

8-1-2018 | De Meulenrakkers proost op het nieuwe jaar!

Op 8 januari om 9 uur - net na de kerstvakantie - kwamen kinderen, leerkrachten en personeel van De Meulenrakkers bij elkaar om te proosten op het nieuwe jaar! Dat het voor iedereen een fijn jaar mag worden: op school, op het werk en thuis. Proost!

 

Contactgegevens
 
Meulenberg 6
4641 CL Ossendrecht
 

  0164-672266
demeulenrakkers@lpsnet.nl
  Volg ons

    Wij zijn een school van